IMG-20220528-WA0009

Regels op en om de camping

Huishoudelijke regels op Camping Klein Emelaar: 


Identiteit
Klein Emelaar is een camping met een Christelijke identiteit.

Aankomst
Bij aankomst op de camping dient u zich te melden bij de receptie.

Auto's
Auto`s worden alleen op het kampeerterrein toegelaten om het kampeermiddel te brengen of te halen halen. Auto`s parkeren op de parkeerplaats.

Honden
Honden zijn niet toegestaan op onze camping.

Dag van aankomst
Op de dag van aankomst is uw kampeerplek va 14:00u beschikbaar, op de dag van vertrek dient uw plek uiterlijk om 11 uur vrij te zijn. Van bovengenoemde tijden kan na overleg met de beheerder worden afgeweken.

De boer
Door de wisselende werkzaamheden is het moeilijk aan te geven op welke tijden we pauzeren. We zouden het daarom fijn vinden dat u bij vragen e.d. zoveel mogelijk tussen half 11 en half 12 `s morgens en tussen twee en vier `s middags naar ons toe komt.

Zondag
Op zondag vragen we een ieder rekening te houden met de zondagsrust. Geen aankomst en vertrek op zondag. Geen grootse (sport)activiteiten. Geen schoonmaak van (voor)tent of caravan. Geen grasmaaien.

Zwemkleding
Uw gedrag mag geen aanleiding geven tot overlast of aanstoot voor andere gasten. Hieronder verstaan we ook in badkleding recreĆ«ren door volwassenen. 

Toiletgebouw
Het toiletgebouw is geen speelplaats. Toiletten en douches gebruiken we samen, laat u het schoon achter? Gebruik evt. de daarvoor bestemde borstels en rubbertrekkers.

Afvalwater
Afvalwater alleen storten in chemisch toilet of in de putjes bij de standplaatsen.

Riool
Riool, ga behoedzaam om met de afvoeren. Gooi geen vet, etensresten e.a. in de afvoeren.

Afval
Zorg dat er geen afval in weilanden terecht komt, dit is voor dieren erg gevaarlijk. Ook groente- en fruitafval en andere etenswaren mogen niet aan dieren gegeven worden, zodat de boer zoveel mogelijk zelf inzicht heeft in wat de dieren te eten krijgen.

Gras maaien

We doen ons best om uw plaats gemaaid te hebben als u aankomt. Maar wanneer u langere tijd (>3 weken of meer) verblijft, vragen wij u om het gras om uw caravan of tent zelf kort te houden, zodat wij uw eigendom niet beschadigen met onze grasmaaier. Hiervoor kunt u een grasmaaier van ons gebruiken.

Huisvuil
Huisvuil dient uitsluitend in dicht gebonden zakken in de Vink container te worden gedeponeerd. Geen volle vuilniszakken in de vuilnisbakken rond het sanitairgebouw gooien svp.

Glas en papier
Glas en papier deponeren in de daarvoor aangewezen containers.

Bedrijfsgebouwen
Bedrijfsgebouwen zijn niet vrij toegankelijk voor gasten en bezoekers. Dit uit veiligheidsoverwegingen.

Rust
Van 22:00u tot 08:00u. Zorg dat anderen geen last van uw radio/ tv hebben. Houd zoveel mogelijk rekening met kleine kinderen die al eerder slapen.

Aansprakelijkheid
Aansprakelijkheid voor vernieling, beschadiging, vermissing e.d. van zich op de camping bevindende goederen, of voor ongevallen van mens en dier, aanvaarden wij niet. Voor verzekeringen van tent, caravan e.d. tegen storm, hagel, brand, diefstal enz ,dient u zelf te zorgen.